Wat is het verschil tussen een industriële liftdeur en een roldeur?

- 2021-04-12-

Industriële liftdeuren worden over het algemeen gebruikt in fabrieken, terwijl roldeuren worden gebruikt in fabrieken, maar ook in winkelcentra en woninginrichting. Bovendien, wat is het verschil tussen de twee? Laten we het samen begrijpen.


1. Structuur

(1) Industriële hefdeuren kunnen rails langs het plafond en de muren installeren om redelijk gebruik te maken van de ruimte wanneer de deur draait, de tekortkomingen van rolluikdeuren die alleen vaste installatieruimte kunnen gebruiken te overwinnen en de benuttingsgraad van de ruimte in de werkplaats te verbeteren .

(2) Het deurlichaam van de industriële liftdeur neemt een horizontale gespleten scharnierverbinding aan, waardoor de deur gemakkelijker te repareren en te vervangen is. Tegelijkertijd kunnen kleine deuren en kleine ramen worden geopend. Het gebruik van vergrendelingsinrichtingen om kleine deuren te openen, vergemakkelijkt de doorgang van personeel en zorgt voor de veiligheid van de werking van de poort, die het gemak van de doorgang volledig weerspiegelt en energie bespaart.

(3) Het deurlichaam van de industriële liftdeur neemt de werking van het lagertype aan, die niet alleen de tekortkomingen van de geluidsarme werking van de roldeur overwint, maar ook de werking van de deur stabieler maakt.


2. Materiaal:

(1) Het deurlichaam van de industriële liftdeur neemt dubbellaags thermisch verzinkte staalplaat met polyurethaanschuimvulling aan, wat de vlamvertraging verbetert in vergelijking met gewone rolluikdeuren en de kosten aanzienlijk verlaagt in vergelijking met brandwerend rolluik deuren.

(2) In vergelijking met de roldeurmotor heeft de industriële liftdeurmotor veel functies toegevoegd. Het kan worden aangesloten met elektrische schakelaars zoals afstandsbediening, radar en geomagnetische ring; het kan worden aangesloten op beschermende apparaten zoals infraroodstralen en veiligheidsranden voor airbags.