Er moet aandacht worden besteed aan het gebruik van een afstelplaat van het airbagtype.

- 2021-04-12-

De airbagverstelplaat is een classificatie van het type hoogteverstellingsplaat en heeft veel gemeen met de installatiemethode en bedieningsstappen van het hydraulische verstelplatform. Het in hoogte verstelbare bord is een serviceplatform voor het laden, lossen en hanteren van intelligente werkplaatsen en magazijnen. Het wordt op het platform geplaatst in de geïntegreerde hulpmachines en uitrusting voor laden, lossen en hanteren. Speciaal gereedschap kan ongehinderd grote vrachtwagens in- en uitladen om goederen te lossen en te lossen. Verdere verbetering van de efficiëntie van de vrachtafhandeling en de veiligheid van het personeel. Het is de noodzakelijke laad-, los- en behandelingsmachines en uitrusting voor moderne magazijnen, en het is de beste keuze voor hulpinstapmachines en -uitrusting.


Het airbagafstelbord bestaat uit mechanische apparatuur, airbagsysteemsoftware en een elektrisch systeem en behoort tot pneumatische producten. De belangrijkste componenten zijn luchttank, luchtkussenplaat, korte as, lange huls, ventilatormotor, leisteencomponent, veiligheidssteunstang, basis en steunvoet. Het algemene draaggewicht is 6 ton, 8 ton, 10 ton, 15 ton en bestellingen kunnen ook worden geselecteerd op basis van de behoeften en voorwaarden van de klant.


1. Instructies voor het gebruik van de airbag-afstelplaat:

A. Het hele proces van opvoeden:

Druk op de aan / uit-knop, de ventilatormotor werkt, de airbag begint op te blazen en het aanpassingsbord begint te stijgen.

B. Het hele proces van werken:

Wanneer de stelplaat naar de maximale positie is geheven, laat u de knop los, de stelplaat zal worden verlaagd en de losbladige riem zal zich uitstrekken onder het effect van de duwstang. En plaats het op de bodemplaat van het uiteinde van de vrachtwagen (de stalen staaf overlapt ongeveer 15 cm), dan kan het worden aangebracht. . (Als de vloer van de vrachtwagen lager is dan de hoogte van de pallet, trek dan aan de ketting terwijl u valt totdat het plaatje op de vloer van de vrachtwagen is geplaatst.)

C. Voltooi het hele proces:

Wanneer de goederen zijn geladen, drukt u op de aan / uit-knop en strekt u de lei uit. De kleine plaat wordt automatisch gekalibreerd. Wanneer de lei wordt opgetild, moet de beeldverhouding worden aangepast. Vervolgens wordt de knop losgelaten en wordt het aanpassingsbord geleidelijk gekalibreerd onder het gewichtseffect.


2. Veelvoorkomende problemen bij het daadwerkelijke gebruik tijdens het aanbrengen:

A. Bij het onderhouden en opruimen van het afval in de put van de stelplaat moet de veiligheidsstang worden opgetild en vergrendeld om te voorkomen dat deze eraf glijdt.

B. Bij het laden van goederen moet de trolley worden vastgezet en niet worden verplaatst, anders kan er een veiligheidsongeval optreden.

C. Bij gebruik van het hoogteverstelbord is het noodzakelijk om de producthandleiding van het artikel (bedieningsgids) van tevoren zorgvuldig te lezen om de juiste bedieningsstappen en basisonderhoud onder de knie te krijgen. Niet-werknemers mogen niet werken zonder toestemming. Als de toepassingsfrequentie te hoog is, mag u deze niet zonder toestemming demonteren. Als u tijdens het gebruik veelvoorkomende fouten tegenkomt, moet u het professionele personeel van de fabrikant bellen om onderhoud uit te voeren.