De specifieke inhoud van zacht gordijndeuronderhoud

- 2021-06-01-

Er zijn veel componenten van dezachte gordijndeuren verschillende onderdelen hebben verschillende onderhoudsmethoden. Laten we het hieronder hebben over de specifieke inhoud van het dagelijkse onderhoud van dezachte gordijndeur.

 

1. Controleer regelmatig of de verschillende onderdelen van de snelroldeur beschadigd zijn. Als er schade wordt geconstateerd, moet deze op tijd worden gerepareerd. Als het niet kan worden gerepareerd, moet het worden vervangen om de betrouwbaarheid en stabiliteit van de snelle deur zelf volledig te garanderen.

 

2. De aandrijfmotor en andere elektrische apparatuur van de snelroldeur moeten van tijd tot tijd worden geïnspecteerd, het stof met een doek worden afgeveegd en smeerolie worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de snelle deur altijd in een stabiele bedrijfstoestand is.

 

3. Het mechanische deel is het belangrijkste onderdeel van de werking van de snelroldeur, dus het mechanische deel moet regelmatig worden vastgedraaid en gesmeerd.

 

4. De onderhoudstijd van industriële PVC-snelroldeuren moet goed worden toegewezen. Gelukkig moet er een strikt onderhoudsplan worden opgesteld, waarin de inhoud, cyclus, frequentie en voorzorgsmaatregelen van het onderhoud worden aangegeven, om frequent onderhoud van sommige onderdelen, maar enkele jaren, te voorkomen. Onderhoud uitvoeren