Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van een zachte gordijndeur

- 2021-06-02-


 Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik vanzachte gordijndeur, voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van omvormers

1. Het is ten strengste verboden om de motoreenheid in of uit te schakelen tijdens de werking van de snelroldeuromvormer, anders zal de omvormer over de stroom gaan en zelfs het hoofdcircuit van de omvormer verbranden.

2. Verwijder de voorklep niet tijdens het stroomtoevoerproces van de omvormer om letsel door elektrische schokken te voorkomen.

3. Wanneer de functie voor het opnieuw opstarten van fouten is ingeschakeld, wordt de motor automatisch opnieuw gestart nadat deze is gestart. Kom a.u.b. niet in de buurt van de machine om ongelukken te voorkomen.

4. Raak het koellichaam, de remweerstand en andere verwarmingselementen niet aan om ongelukken te voorkomen.

5.De omvormer kan gemakkelijk van lage snelheid naar hoge snelheid lopen, bevestig het toegestane bereik van motor- en machinesnelheid.

6. Controleer het signaal op de printplaat niet terwijl de omvormer draait om gevaar te voorkomen.

7. De omvormer is afgesteld en ingesteld voordat hij de fabriek verliet, pas hem niet willekeurig aan en pas hem op de juiste manier aan volgens de vereiste functie.

8. Als de omvormer werkt met frequenties boven 50 Hz, moet u rekening houden met het toegestane snelheidsbereik van trillingen, geluid, motorlagers en mechanische apparaten.

9. Bij mechanische slagpositionering kan de deur bij stroomuitval met een handmatige wip worden geopend. Nadat het systeem binnenkomt, kan de snelroldeur normaal worden gebruikt nadat de stroomschakelaar is ingeschakeld.

10. Wanneer de encoder wordt gebruikt voor positionering, is de deur niet handmatig opgetild en kan de deur normaal worden gebruikt nadat de oproep is verbonden. Pas de deur handmatig aan, de oproep moet worden verplaatst voordat deze kan worden gebruikt