Wat moet ik doen als er water in de snelroldeur lekt?

- 2021-06-02-

Overeenkomstige maatregelen:

1. Vanwege de verschillende thermische uitzettingscoëfficiënten van dehoge snelheidsdeurprofiel en het wandmateriaal kunnen onder invloed van temperatuur capillaire scheuren ontstaan ​​op de kruising van het kozijn en de wand. Om waterinsijpeling in de scheuren te voorkomen,hoge snelheidsdeuren raamkozijn moeten elastisch met de muur worden verbonden. Tijdens de constructie moeten de drijvende as, morteldeeltjes en ander vuil in de groef van de verbinding eerst worden verwijderd en vervolgens rond de verbinding tussen het frame en de muur worden geïnjecteerd. Het afdichtmiddel moet worden afgedicht, de lijminjectie moet continu zijn, niet ' weglaten, en de band moet stevig zijn.

2. De blootliggende verbindingsschroeven moeten ook worden begraven en verzegeld met afdichtmiddel om waterinsijpeling te voorkomen. De installatie van snelsluitende deuren en ramen is niet stevig, de algehele stijfheid is slecht en de verbinding tussen de snelsluiterdeur en het raamkozijn en de muur is gebarsten; bij het schuiven of openen en sluiten van de deur en het raam, schudt de frameventilator; Mensen voelen zich onzeker.

Preventie:

1.Snelroldeuren ramen moeten gebaseerd zijn op de deur- en raamopeningsgrootte, installatiehoogte, selecteer het juiste profiel.

2.Bij het installeren van dehoge snelheidsdeuren raamkozijn, moet de connector worden gebruikt voor een betrouwbare verbinding met de muur. De connector moet gemaakt zijn van dunne staalplaat met een dikte van niet minder dan 1,5 mm en een anticorrosieve behandeling hebben. De verbindingsmethode maakt over het algemeen gebruik van expansiebouten en injectienaalden om in de muur te worden ingebed.

3. Nadat de snelrolluikdeuren en -ramen zijn geïnstalleerd, kunnen de deur- en raamkozijnen hard worden ingedrukt voor inspectie. Als schudden of vervorming wordt gevonden, moet deze worden versterkt