De invloed van accessoires op de prestaties van snelloopdeuren

- 2021-06-04-

Fysieke eigenschappen
De duurzaamheid van de fysieke eigenschappen van deuren en ramen is direct gerelateerd aan de structuur en prestaties van de hardware. Momenteel is de structuur van dit beslag- en profielsysteem dat in de deur- en raamindustrie in mijn land wordt gebruikt, grotendeels hetzelfde als het huidige systeem in Europa. De kenmerken zijn dat, behalve de vier raamvleugels, de zijkanten tegelijkertijd kunnen worden vergrendeld en het hardwaresysteem de driedimensionale aanpassing van de raamvleugel ten opzichte van het raamkozijn kan realiseren, wat zorgt voor de beste prestaties van de deuren en ramen zoveel mogelijk.

Economische prestatie
Er is ook felle concurrentie op de markt in de architecturale deur- en raamindustrie. Een van de belangrijkste manieren om van concurrentie op basis van één prijs af te komen en een goedaardige marktomgeving te creëren, is door productfuncties continu te verrijken en technologische voordelen te gebruiken om de winstmarges van producten te vergroten. De belangrijke schakel die de productfuncties van deuren en ramen kan verrijken, zijn beslagaccessoires. Het beslag met dezelfde openingsmethode heeft verschillende structurele vormen en bijbehorende profielen. Producten van verschillende materialen bieden de markt ook meerdere keuzes vanwege hun verschillende prijzen.


De hele levensduur van het raam

De kwaliteit van hardware heeft ook een zekere impact op de levensduur vansnelloopdeuren. Over het algemeen is de levensduur van anti-corrosie en roestbestendige hardware 10 jaar, wat voldoende is voor normale deuren en ramen van gebouwen. Experts wijzen erop dat het goed is. De hardware moet er dik uitzien en de oppervlakteglans moet goed zijn, de beschermende laag is dicht, er zijn geen krassen, het belangrijkste punt is om de