Wat zijn de toepassingen van harde snelle deuren in het leven?

- 2021-06-04-

Harde snelle deur, ook wel snelle deur van aluminiumlegering genoemd, of kortweg harde sluiter, is een nieuw type anti-diefstal, hoge temperatuur metalen snelle deur, die betrouwbaar, praktisch en eenvoudig te bedienen is.
Type:
Volgens de civiele structuur van de site kan deze worden onderverdeeld in: turbozuigtype, elliptisch zuigtype, zwaar recht heftype, 90 graden standaard draaiend heftype of meer orbitale methoden. De standaard is het type turbozuiging en het elliptische zuigtype.


Structurele technische parameters:

Het besturingssysteem gebruikt een absoluut servosysteem, de kern is een DSP-chip, het systeem stelt de openingshoogte van de deur in via het ontvangen absolute encodersignaal aan de motorstaart.


1. Harde snelle deurwordt ook wel aluminiumlegering snelle deur, of kortweg harde sluiter genoemd. Het is een nieuw type metalen snelle deur met anti-diefstal en hoge temperatuur scheidingswand. Het is betrouwbaar, praktisch en eenvoudig te bedienen.

2. Volgens de civiele structuur van de site kan deze worden onderverdeeld in: turbo-zuigtype, elliptisch zuigtype, zwaar recht hijstype, 90 graden standaard hoekheftype of meer orbitale methoden. De standaard is het type turbozuiging en het elliptische zuigtype.

3. Het wordt veel gebruikt in ondergrondse garages, autofabrieken, voedsel, chemicali├źn, textiel, elektronica, supermarkten, koeling, logistiek, opslag en andere plaatsen, die kunnen voldoen aan hoogwaardige logistiek en schone plaatsen.