Beschermende kolom

Beschermende kolom

De beschermzuil is de meest geschikte flexibele beschermende barrière voor omgevingen waar frequente impactrisico's optreden, zoals in de buurt van deuren, toegangswegen, hoeken en machines.

Product detail

Beschermende kolom


Beschermende kolom Barrièrefunctie:

De beschermzuil is de meest geschikte flexibele beschermende barrière voor omgevingen waar frequente impactrisico's optreden, zoals in de buurt van deuren, toegangswegen, hoeken en machines. De beschermerkolommen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan onderscheidende kleuren, patronen en kleurencombinaties, waardoor ze goed zichtbaar zijn in de omgeving waarvoor ze zijn geselecteerd.

 

Door zijn grote diameter kan deze beschermpaal frequente aanrijdingen opvangen. Door de flexibele eigenschappen van hun synthetisch materiaal, buigen de palen lichtjes bij elke crash, maar keren daarna terug naar hun oorspronkelijke vorm. Dus reparaties na de crash worden tot een minimum beperkt. De slagboom kan ook worden ingezet als verkeerspaal of verkeerszuil.

 

De barrière wordt gebruikt om industriële deurrails, hoeken, muren, elektrische panelen en machines te beschermen tegen botsingen met pallet-, reach- of vorkheftrucks met beperkte snelheden.Onze barrière is een eenvoudig te installeren, zeer sterke oplossing om uw stellingen te beschermen tegen het altijd aanwezige gevaar van een onbedoelde impact. Gewoon op de vloer bevestigen en klaar.


Beschermende kolom Main Specification:

Locatie gebruiken

alle plaatsen moeten worden beschermd

Materiaal

HDPE

Hoogte

500 mm (standaard) en 1000 mm (speciaal)

Certificering

TUV

Ontwerp

Ontwerped for a long run and stable operation

Testreferentie:

5-6Km/H, en heftruckcapaciteit (4 Ton)


Hot Tags: Beschermkolom, fabrikanten, leveranciers, China, prijs, fabriek, services

sturen enquête

verhalen produktie