Voertuigbeperking

Voertuigbeperking

Tijdens de hele verwerking zal het voertuigbeperkingsapparaat zich ook automatisch aanpassen aan het zweven van de autostaart en de vaste toestand van het spoor om de veiligheid te garanderen. Wanneer het laad- en loswerk is voltooid, drukt de operator opnieuw op de schakelaars, alle stappen zijn voltooid.

Product detail

Voertuigbeperking


Voertuigbeperking Charactor:

Wanneer de vrachtwagen zich in het laad- en losgebied bevond, gebruikt de machinist de bedieningskast om de haak aan de rail te heffen. Deze haak kan maar liefst 16000 kilogram van de lage spanning zijn. Tijdens de hele verwerking zal het voertuigbeperkingsapparaat zich ook automatisch aanpassen aan het zweven van de autostaart en de vaste toestand van het spoor om de veiligheid te garanderen. Wanneer het laad- en loswerk is voltooid, drukt de operator opnieuw op de schakelaars, alle stappen zijn voltooid.


Voertuigbeperking Main features:

1 Uitgerust met het duidelijke en slimme verkeerslichtsysteem (rood en groen) om de bestuurder van het voertuig en de vorkheftruck afzonderlijk te begeleiden om veiliger werken te garanderen.

2 Het hulpveersysteem zorgt ervoor dat de vergrendelingshaak en de botsbalk van het voertuig nauw worden aangeraakt.

3 De dikte van het ontwerp van hydraulische haken kan 12 cm zijn om ze sterker te houden dan voorheen.

4 Betrouwbaar ontwerp van verticale hijsbeveiligingsapparatuur.

5 Kan het vroegtijdig verlaten van de vrachtwagen, het laden van de vrachtwagen en mechanische beweging effectief voorkomen.

6 Kan worden opgetild tot 10" (254 mm) en geschikt voor vele soorten voertuigen.

7 Gegalvaniseerde coating voor binnen en buiten om te voldoen aan alle soorten omgevingen Met de stemwaarschuwing en het waarschuwingsannuleringsapparaat.

8 Bedieningskast was voorzien van inwendig deel en signaalsysteem was voorzien van uitwendig deel.

Hot Tags: Voertuigbeperking, fabrikanten, leveranciers, China, prijs, fabriek, services

sturen enquête

verhalen produktie